2013 m. vasario 3 d., sekmadienis

Minkšti ir purūs maltinukai pagal Aguonėlę (tiesiog dieviški!)

Senai ieškojau būtent tokio recepto: minkštų, purių, lengvų maltinukų. Ir pagaliau radau! Dabar kitokių nebekepu, valgysim tik šiuos, kol atsivalgysim :D Foto nėra, tik nuoroda į receptą :}

1 komentaras:

  1. 450 g faršo
    1 svogunas
    2 kiausiniai
    1 v.š. krakmolo
    2 v.š. majonezo
    1 a.š. faršo prieskonių
    druskos, pipirų & šviežių petražolių.

    Į faršą įmaišyti iki skaidrumo pakepintą ir jau pravėsusį svoguną bei kiaušinius, suplaktus su majonezu,krakmolu ir visais prieskoniais. Gaunasi ganėtinai skysta masė, kurią reikia šaukstu dėti į įkaitintą aliejų ir kepti, kol gražiai paruduoja.

    AtsakytiPanaikinti