Minkšti ir purūs maltinukai pagal Aguonėlę (tiesiog dieviški!)
Senai ieškojau būtent tokio recepto: minkštų, purių, lengvų maltinukų. Ir pagaliau radau! Dabar kitokių nebekepu, valgysim tik šiuos, kol atsivalgysim :D
Foto nėra, tik nuoroda į receptą :}
Į faršą įmaišyti iki skaidrumo pakepintą ir jau pravėsusį svoguną bei kiaušinius, suplaktus su majonezu,krakmolu ir visais prieskoniais. Gaunasi ganėtinai skysta masė, kurią reikia šaukstu dėti į įkaitintą aliejų ir kepti, kol gražiai paruduoja.
450 g faršo
AtsakytiPanaikinti1 svogunas
2 kiausiniai
1 v.š. krakmolo
2 v.š. majonezo
1 a.š. faršo prieskonių
druskos, pipirų & šviežių petražolių.
Į faršą įmaišyti iki skaidrumo pakepintą ir jau pravėsusį svoguną bei kiaušinius, suplaktus su majonezu,krakmolu ir visais prieskoniais. Gaunasi ganėtinai skysta masė, kurią reikia šaukstu dėti į įkaitintą aliejų ir kepti, kol gražiai paruduoja.