2011 m. vasario 10 d., ketvirtadienis

Žagarėliai, dublis 1.

Praeitą savaitgalį viriau žagarėlius pagal šį receptą, buvau kažkada gaminusi, ir pavyko, o šį kartą padauginau miltų (kadangi jie dedami "iš akies") ir iškočiojau pirmą partiją per storai... Kitam kartui rezervuoju trapių žagarėlių receptą ( ten miltų kiekis konkretus nurodytas :-)

Ateinantį savaitgalį laukiu draugių vizito, kepsiu varškės pyragą "Viktorija" pagal senovišką receptą ;) O sekmadienį namams- bandysiu virt spurgas :-)

2 komentarai:

  1. Žagarėliai (pagal kaunurte)

    Grietinė 1 stikl.
    Cukraus pudra pagal skonį
    Cukrus 1 stikl.
    Kiaušiniai 5 vnt.
    Miltai pagal skonį

    AtsakytiPanaikinti
  2. Pasidalink ir pyrago receptu, jei pavyko :)

    AtsakytiPanaikinti