2014 m. balandžio 17 d., ketvirtadienis

PannaCotta

Ne kartą gaminta ir visada pavykstanti! Tiesiog dieviška Panna Cotta!

1 komentaras:

  1. Panna Cotta su kava ir braškėmis
    ~9 porcijos

    400 ml riebios grietinėlės
    400 ml pieno
    100 g cukraus
    vienas pokelis Dr.Oetker želatinos (1 litrui), kurią užpilame 0,5 stiklinės verdančio vandens ir gerai išmaišome
    Vanilės (naudojau vanilinį cukrų)
    1 šaukštelio tirpios kavos, išmaišytos 1 šaukšte karšto vandens
    9 indeliai ar stiklinės
    250 ml trintų braškių (naudojau šaldytas)

    Pieną su grietinėle ir cukrumi užkaičiame ir kaitiname, kol cukrus ištirps. Sudedame vanilinį cukrų bei ištirpusią želatiną, gerai išmaišome. Pusę mišinio išpilstome į paruoštus indelius ir pastatome šaltai. Į kitą pusę įmaišome tirpią kavą. Kai pirmoji dalis sustings, supilame ant viršaus kavos mišinį. Vėl statome šaltai. Patiekiant ant viršaus užpilame trintų braškių.

    AtsakytiPanaikinti